Olly és a Fogorvos / Dunaszerdahely

Március, 2020

01Márc.16:0017:00Olly és a Fogorvos / DunaszerdahelyDunaszerdahely

Dátum

(Vasárnap) 16:00 - 17:00

Helyszín

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

Leírás

“Olly és a Fogorvos”

Jegyárak: gyermek: 14 €, felnőtt 15 €, tájékoztatás és jegyfoglalás a VMK jegyirodájában a 031 590 08 13-as telefonszámon.

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

******************************************************************
A tűzvédelmi előírások tekintetében, az előadásra minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, még akkor is ha a gyermek kísérője ölében ül az előadás alatt.

Több

Szervező

Authentica Kultúra Határok NélkülTájékoztatás és jegyfoglalás a VMK jegyirodájában a 031 590 08 13-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X
X